Begin 2022 met een DeWALT Shopping Spree!!

Als je iets koopt via onze links, kan ToolGuyd een aangesloten commissie verdienen.

Heeft uw gereedschapskist een opfrisbeurt nodig? Betrouwbare tools nodig? Moeilijk gereedschap? De eindejaarstooldeals van DeWALT gaan nog steeds goed, maar ze zullen niet lang meer duren – bekijk hier onze topkeuzes.

Hartelijk dank aan DeWALT voor het zijn van een ToolGuyd-sponsor.

Zou Jij wil je gaan winkelen bij DeWALT, op ToolGuyd’s dubbeltje? Lees verder!

Opmerking: Stanley Black & Decker, Inc. en zijn dochterondernemingen zijn niet de sponsor van deze weggeefactie.

Ik ben onlangs een beetje gaan winkelen bij DeWALT en ik ben gepompt om meer zwart en geel in mijn persoonlijke gereedschapskist te hebben.

Dewalt draadloos elektrisch gereedschap Shopping Spree H2021

Ik heb een bijna volledige set DeWALT XTREME 12V Max-bevestigingsgereedschappen gekocht, inclusief hun accuboormachine, slagschroevendraaier, schroevendraaier en 5-in-1 modulaire boor-/schroevendraaier. Ik heb ook mijn DeWALT 20V Max-set uitgebreid met een nieuwe schuurmachine, een oscillerende multitool met 3 snelheden, een slagschroevendraaier met één snelheid en een slagschroevendraaier van de Atomic-serie met 3 snelheden.

Slechts 2 van deze tools zijn mij onbekend: de nieuwe 20V Max DCF840C2 slagschroevendraaier (die momenteel een van DeWALT’s aanbevolen deals is), en de 20V Max DCS356C1 oscillerende multitoolkit (ook een aanbevolen deal).

Er is een lezer die altijd zeker iets zegt als: Nou is dat niet zo handig, dat je tools koopt van het sponsormerk. Nou ja, waarom zou ik ooit samenwerken met merken wiens gereedschap ik niet zou kopen?

Ik ben behoorlijk opgewonden over mijn nieuwe uitrusting. Ik heb veel projecten gepland voor 2022, en deze glimmende nieuwe DeWALT-tools zullen mijn werk en ervaringen naar een hoger niveau tillen.

En jij dan?

Welke DeWALT-tools zullen uw werk verbeteren? U helpen uw projecten sneller, gemakkelijker of beter af te ronden? Elke keer dat je ze gebruikt een glimlach op je gezicht toveren?

Regels voor weggeefacties en toegangsinformatie

De prijs: EEN Cadeaubon van $ 500 op weg naar uw eigen DeWALT shopping spree! De cadeaukaart is naar keuze van de volgende dealers van DeWALT-gereedschappen: Amazon, Home Depot, Lowe’s.

Winnaar selectie: (1) winnaar wordt gekozen via een willekeurige nummergenerator.

Prijsvervulling: ToolGuyd koopt de cadeaubon voor je. Dit gebeurt via e-giftcard, maar u kunt desgewenst ook kiezen voor een fysieke giftcard per post.

Toegangsgegevens: Vertel ons in een reactie welke DeWALT-tools u met de cadeaubon zou kopen en waarom. Als je kunt, wees dan specifiek, want dit kan ons helpen bij het plannen van toekomstige weggeefacties.

Instapperiode: 30/12/21 – 1/4/2022 om 23:59 ET

Reglement: Deelnemers moeten ook het onderstaande formulier invullen, dat alleen zal worden gebruikt voor prijsuitreikingen. Alleen inwoners van de VS. Eén deelname per persoon.

Waarom een ​​cadeaubon? Als de winnaar dat liever heeft, kan ik hun DeWALT-verlanglijstitems rechtstreeks naar hen bestellen en verzenden, maar ik denk dat een cadeaubon je veel flexibiliteit biedt.

creditSource link

Martijnverschoor.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart