Nieuwe Ryobi LINK-gereedschapskisten bij Home Depot – Eerste blik

Als je iets koopt via onze links, kan ToolGuyd een aangesloten commissie verdienen.

Ryobi plaagde een paar maanden geleden over hun nieuwe LINK-tool en garageopslagsysteem en lanceerde onlangs hun eerste golf van producten. Ryobi LINK is een zeer breed systeem, met gereedschapskisten, wandpanelen, accessoirehaken, bakken en meer.

Laten we het vandaag hebben over het nieuwe Ryobi LINK gereedschapskistsysteem.

Net als bij de modulaire gereedschapsopslagsystemen van andere merken, kunt u Ryobi LINK-gereedschapskisten afzonderlijk of als onderdeel van een combinatie van 3 stuks kopen.

Om te beginnen zegt Ryobi dat hun LINK modulaire opslagsysteem zal een revolutie teweegbrengen in de opslagindustrie, waardoor je de mogelijkheid hebt om uw leven organiseren, openen en vervoeren.

De LINK-gereedschapskisten zijn volgens de specificaties van Home Depot ~ 22 “breed, waardoor ze qua grootte vergelijkbaar zijn met de modulaire gereedschapskisten van andere merken.

Ryobi Link Tool Box Combo Rollend op trappen

De rollende gereedschapskist van Ryobi heeft een telescopisch stalen handvat en 9 inch all-terrain wielen.

Alle gereedschapskisten van LINK zouden waterdicht en stofbestendig zijn volgens de IP65-norm.

Ryobi LINK Tool Box Belastingsclassificaties

 • Kleine gereedschapskist (STM101): 50 lbs
 • Middelgrote gereedschapskist (STM102): 80 lbs
 • Rollende gereedschapskist (STM201): 200 lbs
Ryobi Link Medium Gereedschapskist STM102

De vergrendelingen van de gereedschapskist lijken plastic hendels en stalen draadlussen te hebben. (Als een soortgelijk ontwerp goed genoeg werkt voor Milwaukee Packout, zou het prima moeten werken voor Ryobi.)

De dozen kunnen op elkaar worden gestapeld en vergrendeld, en worden ontgrendeld met een “one-touch”-knop aan de onderkant.

Ryobi Link Tool Box Organizer Bins

Ryobi rust de LINK-gereedschapskisten uit met verschillende opbergbakken, afhankelijk van de grootte van de gereedschapskist, en u kunt de uitrusting indien nodig wijzigen. De bakken zijn volledig compatibel met Ryobi’s wandgemonteerde LINK-systeemoplossingen.

Dit betekent dat u spijkers, ankers, schroeven of andere componenten kunt verwisselen en ze vervolgens weer aan de muur kunt bevestigen voor gemakkelijke toegang wanneer u in uw garage of winkel werkt. Dit lijkt vooral handig.

Het is in ieder geval fijn om uit verschillende cupmaten en stijlen te kunnen kiezen.

Ryobi Link-gereedschapskist aan boord van bitopslag

Elke gereedschapskist heeft ook een ingebouwde opslag voor schroevendraaierbits. Het lijkt erop dat je Ryobi-schroevendraaierbits moet kopen, minstens één keer voor de 1/4″ zeskantige bithouders, als je van deze functie gebruik wilt maken.

Ryobi Link Gereedschapskist Garage Muurbevestiging

De gereedschapskisten zijn compatibel met Ryobi’s LINK-wandpanelen, die tot 75 lbs per lineaire voet ondersteunen (vermoedelijk bij montage op muurstijlen).

Ryobi Link Tool Box Prijzen

 • Kleine gereedschapskist: $ 45
 • Middelgrote gereedschapskist: $ 55
 • Rollende gereedschapskist: $ 84
 • Combinatie van 3 stuks: $ 183
 • * Gereedschapstas: $ 35
 • * 4-delige combinatie: $ 218

* De gereedschapstas en 4 st combo (3 st + tas) zijn nog niet beschikbaar.

Het lijkt erop dat u $ 1 bespaart op de combinatie van 3 pc’s in vergelijking met alles afzonderlijk te kopen.

Er wordt gezegd dat Ryobi LINK-gereedschapskisten in de VS zijn gemaakt met wereldwijde materialen.

Discussie

Dit is eigenlijk niet Ryobi’s eerste kennismaking met de gereedschapsopslagindustrie. Ze hebben een paar jaar geleden een modulaire ToolBlox-kastenserie in het buitenland uitgebracht en hebben in de loop der jaren een aantal discrete producten in de VS aangeboden.

Ik moet toegeven dat ik een beetje huiverig ben voor de LINK-serie.

Ryobi lanceerde een modulair garagedeuropenersysteem en is sindsdien volledig stopgezet.

Ryobi-Link-Modulair-Opslag-Systeem

Is Ryobi LINK een experimenteel productsysteem bij Home Depot, of hebben ze een roadmap van 5 jaar (of langer) met nieuwe tools en producten in de maak?

Maar het lijkt er ook op dat Ryobi en Home Depot een goede lanceringsopstelling hebben samengesteld.

Ik ben verrast en een beetje onder de indruk van de laadclassificaties van de gereedschapskisten.

Harbor Freight heeft onlangs een nieuw Bauer modulair gereedschapskistsysteem gelanceerd. Het Bauer 3pc-equivalent systeem, met kleine, middelgrote en rollende gereedschapskisten, kost $ 140. De draagvermogens van Bauer zijn respectievelijk 25 lbs, 50 lbs en 60 lbs.

De Ryobi LINK 3-delige comboset, met kleine, middelgrote en rollende gereedschapskisten, heeft een draagvermogen van respectievelijk 50 lbs, 80 lbs en 200 lbs.

Het lijkt erop dat Ryobi hun LINK-gereedschapskisten heeft ontworpen voor misbruik.

Ryobi kan meer met dit systeem. Waar is de beste organisator? Onderste rollende dolly?

Ik heb nog GEEN Ryobi LINK-producten persoonlijk gezien. Hun belastingsclassificaties maken me optimistisch, maar ik kan het niet helpen, maar houd er rekening mee dat Ryobi bekend staat om zijn voordelige prijzen. Het merk doet soms concessies aan functies of kwaliteit. Hoewel ze dit vaak op slimme manieren doen, is een compromis een compromis. Wat is hier het compromis?

Home Depot en Ryobi hebben de LINK-gereedschapskisten een stuk hoger geprijsd dan ik had verwacht.

Ik dacht echter hetzelfde over hun 18V HP borstelloze draadloze elektrische gereedschappen, en was onlangs blij en onder de indruk van hoe agressief Home Depot was met hun vakantieprijzen voor 2021.

Ik verwacht dat het Ryobi LINK-systeem over 6 maanden in prijs zal dalen wanneer Home Depot hun Vaderdag-promo’s uitrolt.

Het zal ook interessant zijn om te zien hoe Ryobi LINK-gereedschapskisten passen in andere modulaire opslagsystemen voor gereedschap bij Home Depot.

Dit is hun huidige concurrentie binnen Home Depot:

 • Husky Connect
 • Ridgid Pro-gereedschapsopslag
 • Dewalt ToughSystem
 • Dewalt ToughSystem 2.0
 • Milwaukee-pakket

Als we naar het grote geheel kijken, zal dit zeker leiden tot meer concurrentie van Ryobi- en Home Depot-concurrenten. Wat denk je dat Craftsman en Lowe’s zullen doen om geen marktaandeel op te geven?

Wat is uw mening over de Ryobi LINK-gereedschapskisten? Hoe zit het met het bredere Ryobi LINK-systeem?

creditSource link

Martijnverschoor.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart