Dewalt oliebestendige batterijen

Als je iets koopt via onze links, kan ToolGuyd een aangesloten commissie verdienen.

Dewalt heeft nieuwe oliebestendige batterijen gelanceerd voor al hun draadloze elektrische gereedschapssystemen – 12V Max, 20V Max en FlexVolt.

De FlexVolt-batterij kwam eerder uit, toen Dewalt hun draadloze pijpinrijger lanceerde, waarbij de 12V Max- en 20V Max-batterijen nieuwe releases waren.

Waarom zou u een van deze batterijen kopen in plaats van Dewalt’s andere accu’s voor draadloos elektrisch gereedschap?

In auto’s en andere werkomgevingen kan het moeilijk zijn om oliën, oplosmiddelen en vet te verwijderen. Na verloop van tijd kunnen dit soort chemicaliën gewone plastic materialen beschadigen. Deze batterijen zijn gemaakt met een met glas gevulde nylon behuizing, waardoor ze beter bestand zijn tegen corrosie.

De 12V- en 20V Max-batterijen hebben ook een niet-beschadigende overgegoten rubberen basis om ze te beschermen tegen vallen en stoten.

Dewalt oliebestendige batterijformaten

  • 12V maximaal 3,0 Ah, DCB124G
  • 12V maximaal 5,0 Ah, DCB126G
  • 20V max. 2.0Ah, DCB203G
  • 20V maximaal 5,0 Ah, DCB205G
  • 20V/60V Max. FlexVolt 9,0 Ah, DCB609G

Dewalt zegt dat deze 12V en 20V Max batterijen compatibel zijn met alle Dewalt en Mac Tools 12V en 20V Max gereedschappen en opladers.

Oliebestendige batterijen passen uitstekend bij de nieuwe draadloze ratels van Dewalt. Ik vraag me af of we in 2022 meer nieuwe automotive-georiënteerde tools van Dewalt zullen zien.

creditSource link

Martijnverschoor.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart