Ik heb een Dewalt Barrel Grip-decoupeerzaag en PowerStack-batterij gekocht

Als je iets koopt via onze links, kan ToolGuyd een aangesloten commissie verdienen.

Ik heb mezelf in de loop der jaren herhaaldelijk voorgehouden dat ik geen draadloze decoupeerzaag nodig heb. Ik heb een oudere Bosch-decoupeerzaag met snoer waar ik dol op ben, en dus niet nodig hebben een draadloze decoupeerzaag.

Maar wanneer heb ik die decoupeerzaag met snoer voor het laatst gebruikt? Hm.

Ik kwam vandaag een promo tegen – hierover meer aan het einde van de post – en er klikte iets in mijn gedachten. Ik heb een draadloze decoupeerzaag nodig en het is tijd om er een te kopen.

Ik heb in de loop der jaren accu-decoupeerzagen gebruikt – testmonsters en dergelijke – en heb geweldige ervaringen gehad met een Dewalt 20V Max decoupeerzaag met D-handgreep.

Mijn gebruik van decoupeerzaag is in de loop der jaren enorm veranderd. Nu gebruik ik decoupeerzagen meestal voor een breed scala aan zaagtaken, van het op maat zagen van kleinere grondstoffen tot het maken van precieze uitsnijdingen in panelen en werkbladen.

Ik ga meer dan 10 jaar terug en gebruikte vaak een decoupeerzaag met een zaaggeleider voor alle manieren van rechte zaagsneden. Ik bezit nu – en heb de ruimte voor – invalcirkelzagen en andere apparatuur die beter werkt voor langere rechte zaagsneden.

Als ik een klein bord moet zagen, is het voor mij het gemakkelijkst om een ​​draadloze decoupeerzaag uit te breken dan wat dan ook. De dagen dat ik een decoupeerzaag gebruik voor lange werk- en projectsessies zijn bijna voorbij.

Ik heb een paar oudere testmonsters voor draadloze decoupeerzagen die ik de neiging heb om te roteren, maar ik vind ze niet echt leuk genoeg om een ​​persoonlijk exemplaar te kopen.

Zoals vermeld in de titel en getoond in de bovenste afbeelding, ging ik met de Dewalt 20V Max brushless barrel grip decoupeerzaag, model DCS335B.

Het type handgreepontwerp, D-handgreep versus vatgreep, is een persoonlijke keuze. Ik koos voor de barrelgrip, deels omdat het een aanvulling is op de zagen met D-handgreep die ik al tot mijn beschikking heb, maar vooral omdat het zorgt voor een lager zwaartepunt, en dit kan de gebruikerscontrole helpen verbeteren.

Beide borstelloze decoupeerzagen van Dewalt hebben snelheidsregelaars. De decoupeerzaag met D-handgreep (DCS334) heeft een trekker met variabele snelheid en een vergrendelingsknop, terwijl de cirkelzaag (DCS335) een aan-uitschakelaar heeft.

Deze ga ik eens proberen.

Prijs: $199

Waarom Dewalt? Ik heb geen recensies geraadpleegd, ik heb niet naar onderlinge vergelijkingen gekeken en ik kwam niet op het idee om recensievoorbeelden aan te vragen, zodat ik hetzelfde kon doen.

Ik heb vertrouwen in het merk, ik heb geweldige probleemloze ervaringen gehad met hun draadloze decoupeerzagen met D-handgreep en ik heb mijn 20V Max-gereedschapsset uitgebreid.

Ohio Power Tool 2022 Dewalt PowerStack Promo

Bij Ohio Power Tool hebben ze een nieuwe promo waarbij je een gratis Dewalt PowerStack-starterkit krijgt bij de aankoop van geselecteerde kale gereedschappen.

Lees meer: ​​​​Nieuwe Dewalt PowerStack-batterijtechnologie

Dewalt-PowerStack-Batterij-Starter-Kit

Ik heb geen opladers meer nodig, maar ik zou zeker meer PowerStack-batterijen kunnen gebruiken.

De marketingclaims van Dewalt drong echt tot me door. Ik heb geen 5Ah-looptijd nodig op een draadloze decoupeerzaag, althans niet voor hoe ik hem zou gebruiken, maar ik kan absoluut batterijvermogen met een hoge capaciteit gebruiken.

Compacte 3Ah- en 4Ah-accu’s met hoog vermogen zijn hierbij een optie. Dewalt’s 2-pack compacte 3Ah-batterijen kost nog steeds $ 99 als onderdeel van lopende promoties voor de feestdagen.

Om geen woorden aan vuil te maken, de PowerStack-batterij van Dewalt heeft momenteel zeer hoge kosten per ampère-uur. Een enkele batterij kost $ 119 en een 2-pack is $ 179.

Aangezien dit een batterij van 1,7 Ah is, komt de prijs uit op $ 52,6 per ampère-uur wanneer u het zuinigere 2-pack koopt.

$ 12-13 per ampère-uur is een uitstekende prijs en meestal de laagste waarvoor ik ooit Dewalt 20V Max-batterijen zie verkopen. Voor $ 99 is de bundel met 2 batterijen van 3 Ah een geweldige waarde voor $ 16,5 per ampère-uur.

Meer dan $ 52 per ampère-uur?

Maar de voordelen zijn reëel. Ik heb een testexemplaar van Dewalt’s PowerStack-batterij gebruikt en ik vind het erg leuk.

Ik vermijd het gebruik van compacte 1,3 Ah-, 1,5 Ah- of 2,0 Ah-batterijen met zwaardere elektrische gereedschappen. Ze werken misschien in een mum van tijd, maar 5-cels batterijen zijn zelden ideaal voor snijgereedschap. Batterijen met een grotere vormfactor hebben dingen veranderd, maar ze zijn ook groter en zwaarder.

De PowerStack-batterij is uitstekend geschikt voor bevestigingsgereedschap en ik begon een bericht over de promo op te stellen. Twee gedachten kwamen in me op – Ik zou de draadloze decoupeerzaag met vatgreep kunnen gebruiken was de eerste gedachte, gevolgd door PowerStack zou hier perfect voor zijn!

Ik heb even de tijd genomen om rond te kijken, en dit lijkt een heel goede deal.

Ik was niet van plan om een ​​draadloze decoupeerzaag te kopen, maar dit overtuigde me ervan dat het tijd is om er zelf een aan te schaffen. Nu ik over mijn aankoop heb nagedacht – ik heb de bestelling geplaatst voordat ik aan dit bericht begon – ben ik erg benieuwd hoe goed de decoupeerzaag presteert met de PowerStack-batterij in vergelijking met een D-handgreep met een typische 10-cellige batterij.

Ik zou nog geen PowerStack-batterij hebben gekocht, omdat de prijs een beetje te hoog is voor de voordelen – naar mijn mening en voor hoe ik hem zou kunnen gebruiken. Maar een GRATIS batterij? Ik neem het. Ik heb geen 4Ah- of 5Ah-batterijen meer nodig, maar gezien mijn korte ervaringen tot nu toe, zou ik graag meer PowerStack-batterijen willen.

Ik zeg dit alles omdat de decoupeerzaag alleen niet tot mijn aankoopbeslissing heeft geleid.

Toen ik een paar weken geleden met een lokale Dewalt-vertegenwoordiger sprak, benadrukten ze herhaaldelijk dat de PowerStack-batterij een batterijvermogen van 5 Ah leverde. Ja, hij heeft een compacte oplaadcapaciteit en looptijd op batterijniveau, maar hij kan het vermogen leveren dat zwaardere gereedschappen nodig hebben.

PowerStack is een kleinere en lichtere batterij voor taken van het sprinttype, en niet voor projecten van marathonlengte. Ik zou dit kunnen gebruiken, vooral in een draadloze decoupeerzaag.

En zo was ik er eindelijk van overtuigd om mijn allereerste accu-decoupeerzaag te kopen.

Ik verwacht echt dat sommige lezers mijn keuze zullen tegenspreken. Is dit de beste draadloze decoupeerzaag ooit, of de combinatie van gereedschap en batterij? Waarschijnlijk niet, maar het lijkt me een goede match.

Ohio-Power-Tool-2022-Dewalt-PowerStack-Promo-Bare-Tools

Hier zijn de andere Dewalt 20V Max brushless kale tools die in aanmerking komen voor een GRATIS PowerStack starterkit, inclusief de nieuwste Atomic serie 3-speed slagschroevendraaier en Atomic serie brushless slagmoersleutels.

Ik heb een persoonlijk exemplaar van de DCF850-slagmoersleutel gekocht tijdens het kerstinkopenseizoen en ben al in het bezit van de compacte reciprozaag – beide gereedschappen zullen ook profiteren van het kleine formaat en het vermogen van de PowerStack-batterij. Ik kocht bijna een Atomic-slagmoersleutel tijdens de feestdagen, toen ze een andere gratis batterijpromo hadden, maar ik had echt geen andere 5Ah-batterij nodig of wilde.

De decoupeerzaag was een zeldzame impulsaankoop voor mij. Ik zal een dag de tijd nemen om erover na te denken – de kans is groot dat ik mijn gereedschapsset uit de Dewalt 20V Max en Atomic-serie verder uitbreid.

Opmerking: Dewalt is een recente sponsor van ToolGuyd, maar dat speelde geen rol bij deze aankoopbeslissing of beschrijving.

creditSource link

Martijnverschoor.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart