Amazon lanceert merk Denali Tool opnieuw

Als je iets koopt via onze links, kan ToolGuyd een aangesloten commissie verdienen.

Het merk Denali-gereedschap van Amazon gaat ver terug, maar het is in de loop der jaren uitgestorven, schijnbaar vervangen door hun AmazonBasics-merk van scherp geprijsde gereedschappen. Het lijkt erop dat Amazon van koers is veranderd en verschillende nieuwe Denali-toolproducten heeft gelanceerd.

Amazon richt zich met dit merk op een breed publiek en zegt van wel ideaal voor professionele bouwers, weekendstrijders en serieuze doe-het-zelvers.

Dat zeggen ze ook Denali-gereedschappen bieden uitzonderlijk vakmanschap en professionele functies.

Op dit moment zijn er slechts 3 categorieën gereedschappen en accessoires: gereedschapsopslag, werkhandschoenen en zaagbladen.

Dit is wat ze tot nu toe hebben:

Gereedschapsopslag – gereedschapstas, gereedschapskisten, gereedschapskisten op wielen.

Werkhandschoenen – slagvast, trillingsvrij, rundleer.

Zaagbladen – cirkelzaagbladen, verstekzaagbladen, tafelzaagbladen, decoupeerzaagbladensets, reciprozaagbladensets.

Cirkelzaagbladen zijn verkrijgbaar in de maten 41/2″, 6-1/2″, 7-1/4″, 10″ en 12″. Er zijn cirkelzaagbladen, metaalzaagbladen, verstekzaagbladen en tafelzaagbladen.

Eerlijk gezegd ben ik verbaasd over hoe breed de selectie is, vooral de zaagbladen.

“Amazon Brand Denali” versus Amazon Basics

Met Amazon Basics is het idee simpel: hoog gewaardeerde producten tegen lage prijzen. Het merk Amazon Basics omvat allerlei soorten producten: gereedschap, batterijen, dierbenodigdheden, fitnessapparatuur, keukengerei, elektronicakabels, kantoorbenodigdheden, beddengoed en andere soorten alledaagse voorwerpen.

Amazon lijkt een heel andere benadering te volgen met het merk Denali en lijkt het te behandelen als een huismerkgereedschapsmerk.

De gereedschappen en accessoires van Denali zijn ook hoger geprijsd dan het aanbod van Amazon Basics. Een Amazon Basics 21-delige reciprozaagbladset kost bijvoorbeeld $ 18,19 en een Denali 15-delige zaagbladenset kost $ 19,99.

Amazon Denali heeft twee slogans – klaar wanneer jij het bent en Denali kan helpen om het voor elkaar te krijgen. Er wordt ook geen melding gemaakt van relatieve prijzen of waarde in de marketingtaal.

De twee merken worden heel verschillend op de markt gebracht. Amazon Basics gaat over waarde, Denali lijkt over oplossingen te gaan.

Amazon heeft ook een merk “Amazon Commercial” dat producten omvat zoals elektrische testers en multimeters en slanghaspels.

Het is merkwaardig dat Amazon hun Denali-merk nieuw leven heeft ingeblazen, in plaats van te gaan met een Amazon-DIY-type branding. Ik veronderstel dat het merk Denali meerdere segmenten kan bestrijken en zich op meerdere doelgroepen kan richten, zoals ‘serieuze doe-het-zelvers’ en ‘professionele bouwers’ zonder vooroordelen of vooringenomenheid te introduceren.

Het zal interessant zijn om te zien waar dit heen gaat.

creditSource link

Martijnverschoor.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart