Skantrae Binnendeuren: van industrieel tot aan landelijk

Industriële, jaren 30, klassieke, landelijke, moderne en tijdloze deuren zijn allemaal verschillende stijlen, waarin je Skantrae Binnendeuren kunt bestellen. Iedere deurstijl heeft zijn eigen charme. Skantrae staat bekend om de hoge kwaliteit van hun deuren en de betaalbare prijzen. Lees verder om de verschillende deurstijlen van Skantrae te ontdekken!

Industriële binnendeuren van Skantrae

De industriële binnendeuren van Skantrae staan bekend om hun moderne sfeer. Skantrae industriële deuren zijn veelal voorzien van glaspanelen. De roedes, stijlen en dorpels hebben een minimalistisch design, waardoor ze sfeerbepalend kunnen zijn voor je interieur. Glasdeuren zorgen voor een open en licht interieur. Skantrae biedt binenndeuren in diverse glassoorten, zoals rookglas, blank glas, nevel glas enzovoort.

Klassieke binnendeuren van Skantrae

Klassieke binenndeuren kun je vaak herkennen aan paneeldeuren met traditionele lijnen, sierprofielen, 2 of meerdere panelen en/of glas-in-lood ramen. Ben je op zoek naar een traditionele, authentieke en romantische binnendeur? Dan zit je bij de klassieke binnendeuren van Skantrae goed. Klassieke binnendeuren hebben een warme, rijke en royale uitstraling.

Jaren 30 binnendeuren van Skantrae

Skantrae’s jaren 30 binnendeuren zijn ongekend populair. Jaren 30 binnendeuren zijn vaak voorzien van de volgende elementen: kraalprofielen, rechte lijnen, figuurglas of glas in lood ramen. Jaren 30 binnendeuren geven jouw woning en interieur warmte, sfeer en een authentieke uitstraling. Jaren 30 binnendeuren zijn bijna niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur.

Landelijke binnendeuren van Skantrae

De laatse jaren valt op dat landelijke binnendeuren echt de trend zijn. Landelijke binnendeuren van Skantrae worden vaak toegepast bij een interieur met veel natuurlijke materialen, een boederij-achtige uitstraling en veel hout. Deze stijl is bijna niet meer weg te denken

Heb je moeite om de juiste keuze binnendeur te maken?

Weet je niet voor welke binnendeur van Skantrae je moet gaan kiezen? Bekijk dan eens het ruime assortiment Skantrae Binnendeuren van Sleiderink Bouwmaterialen. Kom je er alsnog niet uit? Neem dan contact op met één van hun productspecialisten.

 

Martijnverschoor.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart