Nieuw Kobalt CaseStack modulair gereedschapskistsysteem bij Lowe’s

Als je iets koopt via onze links, kan ToolGuyd een aangesloten commissie verdienen.

Lowe’s Kobalt-gereedschapsmerk komt met hun eigen modulaire gereedschapskistsysteem, genaamd CaseStack.

Tot nu toe heeft Lowe’s productpagina’s gemaakt voor 3 maten Kobalt CaseStack-gereedschapskisten – kleine en middelgrote gereedschapskisten en een rollende gereedschapskist.

De productbeschrijvingen van Kobalt beschrijven de gereedschapskisten als onderdeel van een volledige lijn van Kobalt modulaire opbergdozen en accessoires, wat suggereert dat er nog veel meer CaseStack-producten en add-ons op komst zijn.

De Kobalt CaseStack gereedschapskisten zijn voorzien van metalen draadvergrendelingen, zijvergrendelingen om meerdere gereedschapskisten aan elkaar te vergrendelen in een stapel, en IP65-geclassificeerde weerstand tegen stof en water.

Kobalt zegt dat snelkoppeling schuifsloten uitbreiden modulaire opslag, en dat er zijn meerdere accessoire-aansluitpunten voor volledige aanpassing.

Van de gereedschapskisten wordt gezegd dat ze een “gemonteerde breedte” van 21,25 inch hebben en 21,5 inch voor de rollende gereedschapskist, wat dicht in de buurt komt van de afmetingen van de modulaire gereedschapskistsystemen van professionele merken met elektrisch gereedschap. Dit suggereert dat Kobalt wil concurreren met Ridgid, Dewalt ToughSystem en Milwaukee Packout opslagsystemen, in tegenstelling tot Tanos en Festool Systainers, of Bosch en Sortimo Sortainers.

Kobalt CaseStack Medium Gereedschapskist

Kobalt-CaseStack-Medium-Tool-Box-at-Lowes

De middelgrote gereedschapskist zou 21,25 “breed x 14″ diep x 11” hoog zijn en een versnellingscapaciteit van 88 pond hebben.

Kijkend naar het middengedeelte van de gereedschapskist, zijn er kleine uitsteeksels op elke hoek, en deze kenmerken lijken de meerdere accessoire aansluitpunten de referenties van Lowe.

Prijs: $ 49,96

Kobalt CaseStack kleine gereedschapskist

Kobalt-CaseStack-Small-Tool-Box-at-Lowes

De kleine Kobalt CaseStack-gereedschapskist meet 21,25 “breed x 14″ diep x 7” hoog en kan tot 50 pond aan uitrusting bevatten.

Deze gereedschapskist in “koffer”-stijl heeft een handgreep aan de voorkant (maar geen handgreep aan de bovenkant) en lijkt ook meerdere verbindingspunten voor accessoires te hebben.

Prijs: $ 40,00

Kobalt CaseStack Rolling Gereedschapskist

Kobalt-CaseStack-Rolling-Tool-Box-at-Lowes

De Kobalt CaseStack rollende gereedschapskist meet 21,5″ breed x 17,2″ diep x 26,7″ hoog (vermoedelijk inclusief de ingeklapte handgreeplengte) en kan tot 110 pond aan gereedschap bevatten.

Hij is voorzien van inklapbare zijhandgrepen, 8-inch wielen met rubberen banden voor alle terreinen en een verwijderbare telescopische handgreep. Er is ook een gemakkelijk te starten antislip voetpedaal om gebruikers te helpen de doos te kantelen om te beginnen met rollen.

Prijs: $80.00

Kobalt CaseStack 3pc Gereedschapskist Combo

Kobalt-CaseStack-Modular-Tool-Box-System-at-Lowes

Er is ook een set van 3 stuks die tot 248 pond aan uitrusting kan bevatten.

Prijs: $ 159,02

Discussie

Ongeveer 10 jaar geleden recenseerde ik een nieuw soort one-touch single-latch gereedschapskisten voor een tijdschrift. Een van die gereedschapskisten van het merk Pro had aan beide uiteinden dockingpoorten, maar er waren geen accessoires of add-ons die erop konden worden aangesloten. Maanden later zag ik een bijna identieke gereedschapskist in een outlet-winkel onder het doe-het-zelf-merk van hetzelfde bedrijf, en er waren dozen met verwijderbare onderdelen aan bevestigd.

Ik ging 20-24 jaar terug en kocht mijn allereerste gereedschapskist, en deze had verwijderbare kleine onderdelen die aan het deksel konden worden vastgemaakt.

Sommige moderne gereedschapskisten bieden ook een manier om kleine onderdelen en accessoires te organiseren.

Toegankelijkheid is belangrijk en externe montageoplossingen kunnen ook waardevolle gereedschapskistruimte vrijmaken. Er zijn tegenwoordig meer modulaire gereedschapskistsystemen, evenals accessoirekoffers en opbergers, maar er is geen enkele allesomvattende oplossing.

We weten nog niet veel over het CaseStack-gereedschapskistsysteem van Kobalt, maar het bevestigingssysteem voor accessoires lijkt een opvallende eigenschap te zijn.

Een afgematte gedachte kwam door mijn hoofd – hebben we nodig? een ander modulair gereedschapskist systeem? Hier ligt echter een enorm potentieel. Als Lowe’s en Kobalt de CaseStack-modulariteit uitbreiden naar accessoires voor elektrisch gereedschap en misschien zelfs kleine handgereedschapsets – en het klinkt alsof ze precies dit in gedachten hebben – zou dit systeem een ​​duidelijk concurrentievoordeel opleveren.

Zou Kobalt hun premium of duurdere combo-sets voor draadloos elektrisch gereedschap kunnen gaan bundelen met CaseStack-gereedschapskisten? Dat zou een goede manier zijn om het te promoten en adoptie te vergemakkelijken.

Geen enkel ander merk heeft een goede manier om een ​​modulair gereedschapskistsysteem te combineren met kleine aansluitbare koffers voor gereedschap en elektrisch gereedschap. Craftsman en Dewalt komen in de buurt met Versastack/T-Stak en ToughCase, maar alleen als je een grote accessoirekoffer hebt als brug tussen systemen.

Milwaukee Tool heeft interessante dingen gedaan met hun Packout-systeemorganizers en speciale accessoirebundels, maar er is nog steeds geen ingebouwde compatibiliteit tussen hun gereedschapskistsysteem en accessoirekoffers.

Zullen de CaseStack-gereedschapskisten van Kobalt zijn? beter? Dat is nu onmogelijk te weten. Maar van hoe Lowe’s de gereedschapskisten beschrijft en van de montagefuncties die we in de productafbeeldingen kunnen zien, ziet het er in ieder geval anders uit, en op een goede manier.

Home Depot lanceerde onlangs een nieuw Ryobi Link-systeem van modulaire gereedschapskisten en aan de muur gemonteerde garageopslagproducten. Zoals u waarschijnlijk weet, is Home Depot de grootste concurrent van Lowe, en Ryobi is in wezen de parallel van Kobalt in meerdere productcategorieën. In de modulaire toolbox-arena zijn kwaliteit, breedte en functies allemaal belangrijk.

Walmart heeft een Hart modulair gereedschapskistsysteem en Harbor Freight heeft onlangs hun Bauer gereedschapskistsysteem gelanceerd.

De concurrentie warmt op en het lijkt erop dat Lowe’s en Kobalt iets nieuws en anders op het veld brengen.

creditSource link

Martijnverschoor.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart